Home > Behandelingen    
 

Behandelingen

Klassieke massage
Energetische massage
Voetreflexzone-massage
Holistic Pulsing

De basis voor goede resultaten berust op wederzijds vertrouwen. We beginnen met een voorgesprek, waarin duidelijk wordt wat de specifieke aandachtspunten zijn. Tijdens een sessie zal, samen met jou, worden bepaald welke behandeling ondersteunend kan zijn. Zo kan een klassieke massage, energetische massage of voetreflexzone-massage worden toegepast.Het kan ook zijn dat holistic pulsing, focussen of chakramassage een betere optie is. Na de massage volgt een kort nagesprek, waarin de opgedane ervaringen worden besproken.


Klassieke massage

Klassieke massage richt zich voornamelijk op de spieren en gewrichten. Door knedingen, strijkingen en het drukken op de spieren, wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. Spieren worden hierdoor gestimuleerd afvalstoffen los te laten en voedingsstoffen op te nemen.
< terug


Energetische massage

Tijdens een energetische massage richt je jezelf bewust op de energie in het lichaam en op het herkennen van gevoelens. Dit kunnen gevoelens zijn als pijn, verdriet, angst, boosheid etc. Belangrijk is, dat deze gevoelens waargenomen worden, zonder dat deze veroordeeld worden of dat ze moeten veranderen.
Wel kunnen deze gevoelens de levensenergie verstoren. Angst kan zich b.v. samenpersen in je buik, verdriet slaat zich op bij je hart. Op deze plaatsen kan de energie niet doorstromen. Door acceptatie van de gevoelens verdwijnt het krampachtige vasthouden en kan de energie weer vrij stromen.
< terug


Voetreflexzone-massage

Voetreflexzone-massage kan ervaren worden als een totale massage. Op de voeten is het gehele lichaam terug te vinden. Hierbij worden de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen geraakt en worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom beïnvloed.

De massage zet aan tot een verbeterde circulatie met als gevolg een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen.

Door de voeten te masseren is het mogelijk invloed uit te oefenen op die delen van het lichaam die speciale aandacht nodig hebben.
< terug


Holistic Pulsing

Holistic Pulsing bestaat uit het continu wiegen van het lichaam, gecombineerd met stretchende bewegingen. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Door het ritmisch in beweging brengen van het lichaam, ontstaat een diepe ontspanning.

Omdat de pulsende beweging door het hele lichaam gaat, is het niet persé nodig eventuele pijnlijke plekken rechtstreeks te benaderen.

< terug


> Tarieven